DerksdenBoer Interieur Architectuur

basis-tafel-definitief-Iris-derks-Chanthal-den-Boer

Ons bureau werkt samen met mensen, bedrijven en instellingen die een schone, mooie en leefbare wereld voor ogen hebben. Onze rol als vormgevers is om verbindingen en dwarsverbanden te leggen die deze ‘nieuwe schoonheid’ identiteit geven. Hierbij blijven wij zorgvuldig kijken naar de menselijke maat waardoor onze ontwerpen uniek zijn in wat past, stemt, klopt en kleurt.
De wensen en identiteit van de klant vertalen wij in een interieurontwerp welke naadloos aansluit op de gebouwde omgeving. Hierbij vervallen wij echter niet in standaard oplossingen, maar we maken een ontwerp welke als een maatpak past bij de klant. Daarvoor gebruiken wij specifiek gereedschap: intuïtie, gezond verstand, toeval, goede smaak en een breed opgebouwd netwerk. De Well-Building-Standard™ gebruiken wij hierbij als leidraad.

Wij hebben een praktische en opmerkzame blik, voorbíj het interieur en scheppen daarmee ruimte in de breedste zin van het woord. Wat binnen leeft en wat buiten zichtbaar is maken wij tot een passend geheel.